Welkom

Haptonomie

Haptotherapie

Wanneer Haptotherapie

Kosten/vergoeding

Wie zijn wij

 

Contact en route

Meer info

 

 

Wie zijn wij

 
   

Dieuwke Talma
Toen ik zelf kennismaakte met de haptonomie was ik vooral getroffen door het thema "verbondenheid". Binnen de filosofie had ik er veel over gelezen en meende ik het te begrijpen. Echt tastbaar en voelbaar werd het voor mij aan de hand van haptonomische thema's als grenzen, ruimte en presentie. Voor het eerst besefte ik dat we in wezen al verbonden zijn. Het gaat dus niet om de vraag hoe je verbinding moet maken maar om hoe en waar je deze bent kwijtgeraakt.

Dieuwke Talma
 

Moniek Jansen
Wat mij blijft boeien is hoe mensen kunnen groeien en zich kunnen ontwikkelen tot wie ze in wezen zijn. Hoe en waar komt iemand het best tot zijn recht?

Moniek Jansen
 
Yvonne Harbers-Govers
Tijdens mijn stage voor de opleiding fysiotherapie kwam ik in aanraking met de haptotherapie. De haptotherapie raakte me en ik wist dat dit me kon helpen om op een holistische manier met mensen te werken. Het lichaam, het denken en de ziel horen voor mij onlosmakelijk bij elkaar.
Yvonne Harbers-Govers
Lees meer  
Franšoise van Heiningen
Ik geloof dat alsáje echt durft teákijken en luisteren naaráwatázich aandient, ook in moeilijke periodes, áje kan groeien.á Het leven vraag veel in deze tijd. Wat wordt er van je verwacht door anderen of door jezelf en wil je daar eigenlijk wel aan voldoen? Wat is het beste voor jou en hoe kom jij het beste tot je recht? Welk uniek stempel heb jij te drukken?
Francoise van Heiningen
Lees meer  
Margot Hoofs
Ruim twintig jaar werk ik met veel plezier in een zelfstandige revalidatie kliniek. Hier zie ik veelal mensen met chronische klachten als burn-out, fibromyalgie en mensen met chronische pijnklachten. Deze klachten kunnen het dagelijks leven erg frustreren en het lukt niet altijd om hier alleen uit te komen. Naast mijn werk als fysiotherapeut en re-intergratiecoach, werk ik ook als haptotherapeut. Als haptotherapeut behandel/coach ik mensen individueel in het leren luisteren naar het fluisteren van hun lichaam. Je lichaam heeft je namelijk een heleboel te vertellen.
Margot Hoofs
Lees meer  

Marjoke Dijkstra
Het mooie van mijn vak vind ik dat het je helpt weer terug te gaan naar het basale en pure voelen en de persoon die je van oorsprong bent. Wat zijn jouw essenties? Wat doet er Úcht toe? En in hoeverre ben je hiervan verwijderd geraakt?

Marjoke Dijkstra